Contact informatie

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA Beurs sinds de oprichting in 1999 bezocht. In 2017 viel het doek voor KamaSutrA maar het erotische lifestyle evenement kwam eind maart 2019 terug naar Utrecht. KamaSutrA zorgt voor acts, attracties en erotiek.

Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA Beurs. Daarmee zijn we uniek gebleken. Er is een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Honderden stands en live optredens op een hoofdpodium maken de beleving compleet. Een formule die honderdduizenden mensen trekt uit het hele land.

Jaarbeurs hallen

Het wordt de allergrootste erotiekbeurs van Nederland ooit! Want dit jaar vind de Kamasutrabeurs plaats in 3 hallen!

T: 0342 22 00 69
E: info@kamasutrabeurs.nl
LET OP: Tijdens het beursweekend zijn wij enkel bereikbaar via e-mail !

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Plattegrond-online

Persaanvraag

De KamaSutrA beurs is terughoudend waar het gaat om interviewverzoeken, reportages en andere media items die op locatie worden gemaakt. Uitsluitend landelijke media komen in aanmerking voor accreditatie na voorafgaande schriftelijke aanmelding. De KamaSutrA beurs behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanvragen te weigeren.